Expeditie Robinson Strand

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson op het strand: samenwerken, teambuilding, strijd en lekker eten!

Welk team weet het beste de Expeditie Robinson proeven te doorstaan? Alleen door samenwerken en met de juiste tactiek kunnen jullie dit spannende spel winnen. Expeditie Robinson strand is het leukste teambuildingsuitje aan de kust.

Expeditie Robinson strand-uitje

Het strand is de ideale locatie voor een Expeditie Robinson personeelsuitje. Er is alle ruimte voor activiteiten en teambuilding én je kunt genieten van zon, zee, strand en mooie vergezichten. Aan het strand ben je er even helemaal uit.

Zon, zee en actie

We verwelkomen jullie bij een mooi strandpaviljoen, waarna de teams het strand op gaan voor de Expeditie met leuke en uitdagende proeven. Net als op tv bestaan de proeven uit verschillende onderdelen zoals bouwen, stapelen, puzzelen, rennen, waterhalen en vuur maken. Alleen door goede samenwerking en de juiste tactiek met je team, kunnen jullie deze spannende Expeditie Robinson winnen. Spanning tot aan de finish!

teambuilding

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson op het strand is de perfecte combinatie van competitie, teambuilding en ontspanning. De spellen zijn zo opgebouwd dat iedereen mee kan doen! De een is sportief, de ander slim en weer een ander kan heeel goed aanmoedigen. Hilariteit en gezelligheid gegarandeerd.
Na afloop is het heerlijk nagenieten met een borrel of frisje op het terras van het strandpaviljoen. En daarna staat er een heerlijk BBQ buffet voor jullie klaar.

Van Hoek van Holland tot Texel

Een Expeditie Robinson personeelsuitje is mogelijk op de volgende stranden: Hoek van Holland, ‘s Gravenzande, Kijkduin, Scheveningen, Noordwijk, Bloemendaal, IJmuiden, Castricum en zelfs op de Waddeneilanden.
Liever op een ander strand? Bel ons voor de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson strand

samenwerken & teambuilding

competitie & gezelligheid

actie & ontspanning

strand & BBQ

Programma Expeditie Robinson op het strand

13.30 Ontvangst

14.00 Start Expeditie Robinson
Elk team krijgt een Expeditie Robinson bandana. In verschillende, spannende Expeditie Robinson proeven gaan de teams de strijd met elkaar aan. Zoals vuur maken, bamboetoren bouwen, bal balans en katapult schieten. Welk team weet het beste de krachten te bundelen en gaat naar huis met de felbegeerde Expeditie Robinson bokaal?

17.00 Einde activiteiten, start drankarrangement

17.30 Prijsuitreiking
Onder het genot van een drankje wordt bekend gemaakt welk team de echte Robinson van het bedrijf is.

18.00 Expeditie Robinson BBQ
Het strandpaviljoen verzorgt een uitgebreid barbecuebuffet op het terras. Hier kunt u heerlijk nagenieten met uitzicht over zee.

20.00 Einde programma

Prijs Expeditie Robinson Strand € 69,50 p.p. excl. BTW

Te reserveren vanaf 20 personen

 

Prijs Expeditie Robinson is inclusief:

  • Alle materialen voor de expeditie Robinson strand
  • Bandana’s in verschillende kleuren voor elk team
  • Instructie en begeleiding van de activiteiten
  • Verschillende proeven en opdrachten
  • Prijs voor het winnende team
  • Uitgebreide BBQ

Dit programma is uit te breiden met:

  • Lunch vooraf
  • Vergaderen in de ochtend
  • Een tocht op de E-step
  • Een spetterende Beachparty met DJ na afloop
Bedrijfsuitje Expeditie Robinson strand groepsuitje

IDA FOUNDATION

Expeditie Robinson! Het was geweldig, iedereen enthousiast en bloed fanatiek om maar te winnen. Een echte aanrader! Bedankt!