Vergaderen en teambuilding

Doe eens een ‘heidag’ op en aan het water!

Een inspirerende dag met vergaderen en teambuilding. Aan de Loosdrechtse Plassen zijn prachtige vergaderruimtes. Na jullie meeting gaan jullie het water op om de strijd aan te gaan met het spannende Expeditie Robinson spel. Afsluitend een drankje en heerlijke BBQ aan het water.

‘Heidag’ wordt waterdag

Midden in Nederland, aan het water van de Loosdrechtse Plassen ligt de haven van Ottenhome. Dit is een prachtige locatie voor jullie vergadering, meet-up of brainstormsessie gecombineerd met teambuildingsactiviteiten. Een ‘heidag’ op het water dus. Het ligt centraal gelegen tussen Amsterdam, Utrecht en Hilversum en heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Vergaderen met Wijde blik

Ottenhome heeft meerdere vergaderlocaties met daglicht en/of uitzicht op water- en luchtpartijen. Ze zijn voorzien van alle standaard vergaderfaciliteiten. Na jullie meeting verzorgt Ottenhome een heerlijke lunch buiten op het terras, half of geheel overdekt.

Expeditie Robinson teambuiling

Daarna is het tijd voor een Expeditie Robinson avontuur op het water. In teams gaan jullie met sloepen het water op, op zoek naar de eilanden. Hier wachten uitdagende en spannende Expeditie Robinson proeven. Iedereen kan meedoen.

Expeditie Robinson op het water is de perfecte combinatie van competitie, teambuilding en ontspanning. Tijdens het varen op de Loosdrechtse plassen is het heerlijk ontspannen. En komen de teams op een eiland aan, barst de teamspirit los en gaan ze voor de overwinning. Het team met de beste samenwerking en de juiste tactiek met wint de Expeditie.

After meeting

Opgeladen, verfrist en voldaan strijken jullie na de activiteiten neer voor ‘after meeting’ met borrel en uitgebreid BBQ-buffet op het zonovergoten terras van Ottenhome. Lekker eten en genieten van het prachtige uitzicht over het water.

Vergaderen en teambuilding Expeditie Robinson,
samenwerken, compleet verzorgd!

Programma vergaderarrangement met teambuiling

10.00 Ontvangst bij Ottenhome met koffie, thee en lekkers.

10.30 Ochtend meeting, met onbeperkt koffie, thee en kruidenwater en mogelijk frisdrank tegen meerprijs.

13.00 Uitgebreide Captainslunch.

14.00 Start Expeditie Robinson. Elk team krijgt een Expeditie Robinson bandana. Met sloepen gaan de teams het water op, op zoek naar de eilanden om de strijd aan te gaan. Op elk eiland wacht hen een spannende Expeditie Robinson proef. Zoals toren bouwen, estafetteproef met vuurmaken, bal balans parcour of het runen memory spel. Daarnaast zijn er amuletten te vinden en er is natuurlijk ook tijd om rustig even rond te varen en bij te kletsen.

17.00 Einde activiteiten en start drankarrangement

17.30 Prijsuitreiking
Onder het genot van een drankje wordt bekend gemaakt welk team de echte Robinson van het bedrijf is.

18.00 Expeditie Robinson BBQ
Bij het paviljoen wordt een uitgebreide barbecue verzorgd op het terras. Hier kunt u heerlijk nagenieten met uitzicht over het water.

20.00 Einde programma

Prijs Vergaderarrangement Expeditie Robinson met sloepvaren

€ 149,00 p.p. excl. BTW

Te reserveren vanaf 20 personen


Vergaderarrangement Expeditie Robinson is inclusief:

 • Huur vergaderruimte
 • Gebruik beamer, scherm, geluidsset met microfoon, flipover en WiFi
 • Tijdens vergadering onbeperkt koffie, thee en kruidenwater
 • Huur sloepen
 • Alle materialen voor de Expeditie Robinson
 • Verschillende proeven en opdrachten
 • Bandana’s in verschillende kleuren voor elk team
 • Uitgebreide BBQ
 • 3 uur drankarrangement
 • Instructie en begeleiding van de activiteiten
 • Prijs voor het winnende team

CEMEX TRESCON

Wij raden iedereen aan om een uitje via Expert in Actie te boeken. Dit jaar hadden wij gekozen voor Expeditie Robinson. Het was een compleet, afwisselend programma en de opdrachten tussendoor maakten het erg leuk. De opdrachten zijn voor iedereen geschikt en iedereen heeft dan ook leuk mee gedaan. De locatie aan de Loosdrechtse Plassen is fantastisch, vooral met mooi weer kan het uitje niet meer stuk!